Robu a câștigat primii bani… pe stradă (video)

225

Faptul că primarul Timișoarei, Nicolae Robu, compune melodii și cântă nu mai este o noutate. Este însă prima oară când edilul o face în spațiu public, și chiar primește și bani. Se pregătește oare pentru 2021?

Sâmbătă seară, Robu s-a oprit alături de unul dintre cântăreții îndrăgiți de pe strada Alba Iulia, a cântat împreună cu acesta, a adunat în jur o mulțime de timișoreni, iar unii dintre aceștia chiar au oferit bani ”formației” înființate ad-hoc.

Primarul Timișoareri a povestit întreaga întâmplare pe pagina sa de Facebook: ”Astă-seară, mă plimbam prin zona de promenadă a Timișoarei. La intrarea pe Alba Iulia, unul din menestreli, știind că și eu cânt la chitară, îmi zice: <<domnu’ Primar, nu-mi iese nicicum armonia de la „Sailing” și-mi doresc foarte mult s-o cânt, n-o știți cumva?>>. I-am răspuns: o cântam în studenție, nu știu dacă-o mai știu, dar… hai să-ncercăm! Mi-a întins chitara, am luat-o -pt că așa am simțit în clipa aceea și pt că eu cred că nu trebuie să trăim încătușați în dogme, norme, etichete etc., ci să ne lăsăm sufletul să zburde- și… iată ce-a ieșit!”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ