Robert Deniro a fost prins cu o sacoșă de droguri, în România

333

Robert Deniro a fost prins cu o sacoșă de droguri, pe stradă, la Iași. Infractorul care i-a furat identitatea actorului american abia fusese eliberat din închisoare.

Un ieșean și-a făcut buletin cu numele și poza actorului american.
A fost condamnat pentru asta la 9 ani de închisoare.
Ieşeanul care în urmă cu zece ani i-a furat identitatea lui Robert de Niro pentru a face credite a fost eliberat din puşcărie şi s-a apucat de trafic de droguri. Sorin Bulgaru a fost prins luni seara de către poliţiştii şi procurorii ieşeni în timp ce încerca să facă o tranzacţie de vânzare a unei cantităţi mari de ecstasy în municipiul Iaşi.

Oamenii legii erau cu ochii pe el de ceva timp şi l-au săltat chiar în timp ce mergea pentru a încheia tranzacţia. Sorin Bulgaru avea la el 1.373 de comprimate ecstasy, iar în apartamentul lui din cartierul Nicolina, în care locuia singur, poliţiştii au mai găsit încă 15 grame de fragmene de pastile ecstasy cât şi un telefon mobil.

Deniro fusese eliberat condiţionat de puțin timp. „În cauză s-a stabilit faptul că inculpatul B.S. a deţinut în vederea comercializării o cantitate mare de comprimate de tip ecstasy (MDMA) şi ar fi fost interesat de identificarea unor posibili clienţi cărora să le poată comercializa engros. La data de 8 iunie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului B.S. în timp ce acesta deţinea asupra sa un număr de 1.373 de comprimate ecstasy pe care intenţiona să le comercializeze.”, se arată în comunicatul DIICOT Iaşi, citat de Ziarul de Iași.

În anul 2011, Sorin Bulgaru, alias „Robert de Niro”, fusese condamnat la 9 ani de închisoare pentru fals, uz de fals şi înşelăciune, după ce, împreună cu un prieten, a falsificat o carte de identitate pentru a face credite bancare.

Cei doi au imprimat fotografia actorului Robert de Niro pe o carte de identitate, iar angajaţii multor bănci nu şi-au dat seama de situaţia hilară, mai ales că adresa de domiciliu a actorului figura în cimitirul Eternitatea din Iaşi, inclusiv parcela, iar în dreptul părinţilor erau trecuţi Madona şi Anthony.

Prejudiciul total identificat de oamenii legii la momentul respectiv a fost de aproximativ 60.000 de euro. Marți, Sorin Bulgaru a fost prezentat judecătorilor, iar aceştia au decis să îl aresteze pentru 30 de zile, pentru infracţiunea de trafic de droguri de mare risc.
Sursa: observatornews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ