Riscul major cu care se confruntă Timișoara!

237

Timișoara și județul Timiș riscă să figureze cu o populație mult sub estimările autorităților dacă oamenii nu se recenzează, în aceste ultime zile, atrage atenția subprefectul Ovidiu Drăgănescu.

Subprefectul Ovidiu Drăgănescu a explicat, la Radio Timișoara, că acest lucru va avea implicații asupra finanțărilor ce vor putea fi obținute în viitor.

“Ajungem ca astăzi, cu câteva zile înainte de finalul recensământului, Timișoara să numere doar puțin peste 16.000 de locuitori, în loc de 300.000 cât era estimat că va avea Timișoara. Județul Timiș, deși este estimat undeva la peste 700.000 de locuitori, este la ora actuală undeva pe la jumate 365.000 de locuitori. Ori, dacă rămânem cu aceste date, aceste date vor fi folosite în continuare pentru tot ceea ce înseamnă acordare de fonduri bugetare, de proiecte, inclusiv la nivelul localităților, chiar și la nivelul județului Timiș”, spune Ovidiu Drăgănescu.

Audio aici: http://www.radiotimisoara.ro/2022/07/13/timisoara-si-judetul-risca-sa-primeasca-finantari-reduse-daca-populatia-nu-se-recenzeaza/

Recenzarea este obligatorie pentru toate persoanele care locuiesc în România sau care sunt plecate pentru o perioadă mai scurtă de un an.

Cei care nu completează chestionarele riscă amenzi între 1.000 și 3.000 de lei.

Sursa; http://www.radiotimisoara.ro

1 COMENTARIU

  1. Pe la noi prin zonă, nu s-a ivit niciun recenzent, deși Str. Prof. Dionisie Linția se află la doi pași de Prefectură-Consiiu Județeran, în spatele Băilor Neptun.

LĂSAȚI UN MESAJ