Ripi se apropie de zona fierbinte a Ligii a II-a

82

Ripensia Timișoara se întoarce fără puncte din deplasarea de la Balotești, învinsă cu 1-3, și ajunge în vecinătatea pozițiilor retrogradabile cu 7 etape rămase de disputat din Liga a 2-a.

Nou-promovata va face cel puțin doi pași în spate în clasamentul eșalonului secund după finalizarea partidelor din etapa a 31-a. Asta după ce trupa condusă de Ciprian Urican nu s-a ales cu nimic din duelul de la Balotești, contra CS-ului din localitate. Cu destule absențe în lot, timișorenii au pierdut categoric cu 1-3 în fața unei echipe ce a primit întăriri serioase în iarnă.

Fostul internațional Ovidiu Herea a deschis scorul în minutul 11, Nica a punctat de două ori în poarta Ripensiei. Roș-galbenii au redus din diferență prin Claudiu Apro, cu un sfert de oră înaintea finalului de joc.

Ilfovenii au devansat-o pe Ripi în urma acestei victorii; băieții din Ciarda Roșie au ajuns pe locul 12 și vor mai coborî o poziție după ce UTA va primi 3-0 din partea comisiilor FRF. Șapte puncte mai au timișorenii avans față de locurile retrogradabile și ultimele etape se anunță extrem de disputate. Sâmbătă, în Ciarda sosește o altă reprezentantă a Ilfovului, CS Afumați. Ripi va aștepta și un ajutor de la concitadina ASU Politehnica, care sâmbătă joacă acasă cu una dintre contracandidatele la retrogradare, Pandurii Târgu Jiu.

Ripensia: Rădulescu – Burdeț (min. 90 – Golda), Bocșan, Apro, C. Toma – Tudor, Ad. Ungureanu, Stoi, Bobină (min. 46 – Țugui), Dumiter – Mediop.

 

LĂSAȚI UN MESAJ