Drumurile naţionale din vestul ţării au intrat în reparaţii. Video

120

Drumarii de la DRDP Timişoara sunt în această perioadă pe teren şi repară şoselele. Se plombează gropi, se toarnă asfalt nou unde este nevoie şi se face şi curăţenie în parcări și zonele adiacente.

Cei mai mulţi muncitori sunt pe DN68A, între Margina şi Ilia. Aici se munceşte intens pentru a mai elimina din miile de gropi apărute peste iarnă în asfalt. Şoferii trebuie să fie atenţi pentru că pe drum sunt mai multe semafoare şi se circulă pe o singură bandă.

„Până la finele lunii iunie, echipele DRDP Timişoara desfășoară programul de punere în ordine a infrastructurii rutiere pentru pregătirea sezonului estival. Întreținerea curentă înseamnă lucrări la partea carosabilă, întreținerea platformei drumului, toaletări și igienizări, asigurarea scurgerii apelor din zona drumului, lucrări privind întreținerea plantațiilor rutiere, întreținerea podurilor, pasajelor, podețelor și tunelurilor, cât și lucrări care vizează siguranța circulației. Două zile pe săptămână sunt alocate curățeniei în parcări și în zona drumurilor naționale”, transmite DRDP Timişoara. Lucrările vor fi gata în 30 iunie, atunci când începe oficial sezonul estival.

 

Până la finele lunii iunie, echipele DRDP Timişoara desfășoară programul de punere în ordine a infrastructurii rutiere pentru pregătirea sezonului estival. Întreținerea curentă înseamnă lucrări la partea carosabilă, întreținerea platformei drumului, toaletări și igienizări, asigurarea scurgerii apelor din zona drumului, lucrări privind întreținerea plantațiilor rutiere, întreținerea podurilor, pasajelor, podețelor și tunelurilor, cât și lucrări care vizează siguranța circulației. Două zile pe săptămână sunt alocate curățeniei în parcări și în zona drumurilor naționale.

Publicată de DRDP Timişoara pe 24 Aprilie 2018

LĂSAȚI UN MESAJ