Ripensia și Chindia închid etapa intermediară

125

Ripensia Timișoara – Chindia Târgoviște încheie runda intermediară, cu numărul 29. Bănățenii primesc, în Ciarda Roșie, vizita uneia dintre principalele favorite la promovarea în prima ligă. Partida începe de la 17:30.

Roș-galbenii vor să continue șirul pozitiv din ultima perioadă, deși au parte de un duel dificil. Târgoviștenii reprezintă formaţia cu cele mai puţine înfrângeri din acest sezon, având doar 4 eşecuri suferite în precedentele 28 de partide! Chindia vizează doar succesul, unul care i-ar duce pe 2, la 3 puncte peste U Cluj și la 4 în spatele liderului din Clinceni.

Roş-galbenii n-au câştigat niciodată până acum în faţa Chindiei. În toate cele trei partide anterioare, două în ediţia trecută de campionat şi cea din toamna trecută, dâmboviţenii s-au impus în faţa Ripensiei.

„Urmează un meci împotriva unei grupări care trage la promovare. Chindia e un adversar solid, cu o echipă omogenă. Are jucători experimentaţi, care evoluează de mult timp împreună, precum Martac, Liviu Mihai, Cherchez, Neguţ sau Aioanei. De asemenea, formaţia a fost întărită cu alţi fotbalişti de valoare ca Florea, Şandru şi Leca. Aşadar, Chindia are o trupă experimentată, puternică şi, din punctul meu de vedere, este una dintre formaţiile candidate clare la promovare. În plus, e o echipă pregătită de un antrenor, Viorel Moldovan, care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ne aşteaptă un meci foarte greu. Ne respectăm adversarul, dar ne dorim să scoatem punct sau puncte din acest duel”, a prefațat întâlnirea, Alexandru Pelici, antrenorul Ripensiei.

Etapa trecută, trupa din Târgovişte a învins cu 3-0 pe teren propriu Dacia Unirea Brăila, în vreme ce Ripensia s-a întors cu punct de pe terenul celor de la Metaloglobus București, după 1-1.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.