Ripensia bate pasul pe loc după patru eșecuri consecutive

96

Criza se adâncește pentru Ripensia Timișoara, nou-promovata bifând sâmbătă al patrulea eșec la rând în Liga a II-a. Roș-galbenii au cedat cu 1-2 în Ciarda Roșie și au coborât pe locul 7.

Continuă seria neagră pentru nou-promovata Ripensia; fostul lider surprinzător al clasamentului are patru înfrângeri la rând și coboară loc cu loc. Ultimul eșec pentru băieții din Ciarda Roșie a venit sâmbătă dimineața, când Ripi a cedat acasă chiar în fața codașei seriei, CS Balotești. Ilfovenii au profitat din plin de ratările gazdelor și și-au jucat șansa pe contraatac. Două acțiuni rapide au decis soarte învingătoarei: 1-2.

Oaspeții au marcat primii la capătul unui prim contraatac. Hurdubei, în minutul 18, l-a învins pentru prima oară pe Rădulescu. Ripensia s-a aruncat în atac și în ciuda numeroaselor ocazii a reușit să egaleze abia la jumătatea reprizei secunde. Era minutul 65 când Ungureanu a marcat cu un șut la colțul lung. Când toată lumea aștepta golul victoriei pentru Ripi, Baloteștiul a dat lovitura tot pe o acțiune rapidă de contraatac. Rădulescu a provocat un penalty și Coman a transformat lovitura de pedeapsă: 1-2.

Ripensia: Rădulescu – Ad. Popa, Vlădia, Apro, Toma – Dumiter, Stoi, Tudor,  Ungureanu – Bobină, Mediop. Au mai jucat: Matiș, Semeniuc și Golda.

Gruparea timișoreană se va deplasa în runda următoare la Afumați pentru duelul cu colega de clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.