Încă o plantație de cannabis călcată de DIICOT. ‘Agricultorii’ prinși cu marfa recoltată

304

Doi bărbați din Arad care cultivau cannabis au fost arestați de polițiștii  Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

Polițiștii împreună cu procurorii DIICOT, Biroul Teritorial Arad, au ridicat 128 de plante mature de cannabis, 640 de kg. de masă verde de cannabis, 20 de grame de masă uscată de cannabis, de la domiciliul unui bărbat bănuit de trafic și deținere de droguri de risc.

Oamenii legii au deschis la domiciliul unui bărbat de pe raza localității Roșia Nouă, județul Arad. În urma percheziției a fost descoperită o cultura de cannabis, fiind ridicate atât recolta cât și  alte bunuri utilizate în vederea cultivării și uscării drogurilor (găleți, furtune, butoaie) și un telefon mobil.

Anchetatorii au descoperit că mai multe persoane ar fi cultivat cannabis pe raza localității Petriș, semințele și produsele necesare îngrijirii plantelor fiind achiziționate prin intermediul unor site-uri cu profil specific.

Cinci persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T – B.T. Arad, iar în baza probatoriului administrat, doi bărbați, ambii de 28 de ani, din județul Arad, au fost reținuți, urmând a fi prezentați magistraților, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc pentru consum. La percheziție au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, precum și jandarmi”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ