Ripensia a fost detronată înaintea ultimei runde; Mașloc a luat prim planul

2433

Ripensia Timișoara a pierdut prima poziție a Ligii a IV-a Timiș chiar înaintea ultimei runde și e aproape de a pierde orice șansă de promovare. Roș-galbenii au remizat acasă cu Sânnicolau Mare, formație ce o poate reduce pe prima poziție cu un rezultat pozitiv în duelul cu Mașlocul.

D-ul timișean se îndreptă către un deznodământ surpriză. Voința Mașloc a devenit favorită la câștigarea seriei și automat la accederea în barajul de promovare în detrimentul Ripensiei. Timișorenii au condus ierarhia de-a lungul întregului sezon și au căzut pe locul doi înaintea ultimei etape.

Ripensia avea nevoie de două victorii în ultimele două runde pentru a-și conserva avantajul de un punct avut în fața Mașlocului. Roș-galbenii au pierdut însă două puncte în remiza de acasă contra Unirii Sânnicolau Mare, scor 1-1, și au coborât pe poziția secundă. Voința a profitat de pasul greșit al ripensiștilor și a trecut prima cu victoria cu 3-1 în gața Ghirodei.

Totul se va decide în ultima etapă, peste o săptămână, atunci când Mașlocul merge la Sânnicolau Mare cu un punct peste Ripensia ce se deplasează la Biled. Cu o victorie Voința merge la barajul promovării, iar Ripensia ratează promovarea pentru al doilea an consecutiv după ce în stagiunea precedentă s-a clasat în spatele celor de la ASU Poli.

 

LĂSAȚI UN MESAJ