Ridicat în timp record, spitalul de campanie de pe stadionul CFR mai are până să fie operațional

320

Spitalul de campanie ridicat pe stadionul CFR din Timișoara este complet funcțional, dar mai are nevoie de încă o serie de avize pentru a putea fi utilizat, la nevoie, anunță radiotimișoara.ro.

Prefectul județului Timiș, Liliana Oneț, anunță că a fost numit și un director în persoana unui medic militar venit de la Spitalul Militar din București.

“În acest moment se lucrează la proceduri, la circuite. Va fi pus în funcțiune în cel mai scurt timp. Mai trebuie niște avize care înțeleg care înțeleg că vor fi în foarte scurt timp date, după ce vor exista toate aceste circuite și ele vor fi verificate. De două săptămâni a fost numit un director, un medic militar, care vine de la Spitalul Militar din București. El se află la Timișoara împreună cu alți câțiva medici de la București”, spune Liliana Oneț.

Lucrările de pe arena de la Gara Mare începute la sfârşitul lunii aprilie au dus la instalarea a 54 paturi, a unor unităţi de triaj, a unui laborator dar și a unor zone pentru radiologie, sterilizare și decontaminare.

LĂSAȚI UN MESAJ