Rezultatele de excepție aduc necazuri! Poli își pierde vedetele!

673

Sezonul de excepție realizat de Politehnica Timișoara nu a rămas neobservat. Jucătorii și staff-ul tehnic au intrat în atenția altor cluburi din țară și afară, iar ofertele curg pentru aceștia într-un moment delicat pentru gruparea studențească.

Cristian Fenici, Iulian Halcă, Demis Grigoraș, Irakli Chikovani și antrenorul Milosevic se află înaintea ultimelor partide în tricoul alb-violet al lui Poli. Din toamnă aceștia ar putea să continue pentru alte cluburi. Grupările stabile financiar au pus ochii pe ”perlele” Timișoarei și le-au ofertat. Problemele financiare ale lui Poli ar putea să determine plecarea acestora.

Cristian Fenici a semnat deja un precontrat cu noua echipă a Constanței, Demis Grigoraș pare că își va continua cariera în Ungaria, Iulian Halcă este aproape de a bate palma cu Dunăre Galați, iar Irakli Chikovani este dorit de Steaua București și Dunărea Galați. Mai mult, chiar și antrenorul Pero Milosevic poate pleca.

”Oferte sunt și vor fi. Eu am avut două oferte bune în noiembrie, un club potent, care joacă în Liga Campionilor. Dar eu acum sunt mulțumit de ce am realizat aici, cu atmosfera de acasă din ultimele meciuri. Știu că multe persoane nu-și doresc asta, dar Timișoara a avut mereu echipă”, a recunoscut Pero Milosevic.

Vă reamintim că unii jucători au conturile blocate de Finanțele Publice din cauza datoriilor acumulate la buget, totul pe fondul neplății salariilor în toamnă. În frunte cu Iulian Halcă aceștia au amenințat cu neprezentarea la ultimele meciuri ale sezonului, cele din finala mică.

Tehnicianul muntenegrean e tentat să continue însă nu în orice condiții. Iar una dintre acestea o reprezintă păstrarea nucleului actual de jucători. ”Am mai spus că îmi doresc să nu pierdem mai mult de 3 jucători în vară. Ideal ar fi să rămână cu toții. Dacă schimbăm mai mulți atunci ar fi nevoie de câteva luni pentru a crea echipa…”, a subliniat muntenegreanul.

Poli o întâlnește pe Potaissa Turda vineri, ora 19, în primul duel al finalei mici. Prima partidă are loc în sala Constantin Jude.

LĂSAȚI UN MESAJ