REVOLTĂTOR! Spital din vestul țării: ”Dacă nu dai șpagă, nu se uită nici dracu’ la tine!” VIDEO

6451

Un caz revoltător, petrecut la Spitalul de Urgență din Caransebeș, a fost adus la cunoștință prin intermediul rețelei de socializare Facebook.

Simona Hrușcă dezvăluie comportamentul strigător la cer al asistentelor de la Spitalul din Caransebeș (pe care îl numește Spitalul Groazei), pe care le acuză nu i-au schimbat mamei sale pansamentele pline de sânge și împuțite de peste patru zile, în timp ce în salon e un miros pestilențial.

”Dacă nu dai șpagă, nu se uită nici dracu’ la tine!”, a scris aceasta pe Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Nu numai acolo !!!In urma cu o luna,unchiul meu a fost luat cu ” salvarea” si dus la spitalul judetean din Timisoara.Doctorii s-au foit 8 ( OPT ) ore in jurul lui, nefiind in stare sa afle ce problema are, avea febra si era ca si lesinat.L-au internat la Terapie intensiva,a stat o saptamana acolo,apoi l-au mutat pe sectie.Au spus ca are ceva la plamani.I-au dat antibiotice.Dupa 3 saptamani l-au externat cu : sonda pentru urinare( nu mai poate urina singur),dementa, escare pe jumatate din partea dorsala,si CU TEMPERATURA !!! ESTE IN STARE MULT MAI PROASTA DECAT LA INTERNARE !!! Asa functioneaza medicina in Romania !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.