Revoltător! De ce nu a putut un bănățean să-și ia soția decedată de la morga spitalului!

  1453

  Un bărbat din Reșița reclamă faptul că, în urmă cu câteva zile, familia sa a fost ținută la ușa morgii ore întregi pentru a-și putea ridica soția decedată.

  Reșițeanul susține că a fost pus să aștepte deoarece morga are program doar până la ora 14. De parcă nu ar fi fost îndeajuns necazul prin care trece, omul aproape că a fost certat de reprezentanții spitalului spunându-i-se franc în față că va trebui să aștepte pentru că nu a ales firma de pompe funebre agreată de cei din spital.

  Revoltați, bărbatul și familia au încercat să ceară explicații și așa au ajuns să afle că după ora 14 doar o firmă poate recupera trupurile persoanelor decedate. Contactați de Resita.ro pentru un punct de vedere, reprezentanții spitalului susțin că e normal ca morga să aibă un program. Aceștia au declarat pentru Resita.ro ca nu au avut nicio reclamație referitoare la un astfel de incident, cât despre faptul că doar o firma de pompe funebre poate ridica morții și după programul anunțat, toată lumea se face că plouă. Cei de la spital insistă însă că în cazul în care reșițenii întâmpină probleme să se adreseze spitalului și nu presei.

  În ultimele săptămâni, mai mulți reșițeni s-au plâns de modul în care au fost tratați la morga spitalului, o parte dintre ei reclamând și faptul că serviciile lasă de dorit, fiind făcute cu ustensile depășite.

  LĂSAȚI UN MESAJ