Revoltă publică. Familia Şărămăt, asistenţii maternali ai Sorinei, a venit la Caracal: Oameni buni, trebuie să ieşim în stradă!

121

Familia Şărămăt, asistenţii maternali ai Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă dată în adopţie unei familii din SUA, a venit la Caracal pentru a aprinde lumânări pentu Alexandra. Coroane de flori au fost aduse la locuinţa suspectului în cazul Alexandrei, iar oamenii acuză probleme grave în justiţie.

Asistenta maternală care a crescut-o pe Sorina, fetiţa din Baia de Aramă dată în adopţie unei familii din SUA, a declarat, la Caracal, că nu îşi dă seama ce ar putea simţi o mamă în cazul Alexandrei, dar ea ar muri „cu ei de gât”.

”Nu aş putea să accept aşa ceva. Ne-am gândit că dacă oamenii au fost alături de noi, să fim şi noi de partea Alexandrei. Asta e justiţia noastră, pentru că la noi au intrat mascaţii să ia un copil (…) parcă eram cei mai mari infractori şi aici, unde chiar au fost criminali, nu au putut să intre, au stat să asculte ţipetele unui copil. Trebuiau să intre, să nu stea după mandat, poate fetiţa era salvată. Justiţia e de vină: jos cu ei, nu trebuie să mai rămână în ţară”, a spus Mariana Şărămăt.

La rândul său, Vasile Şărămăt declară că îi pare rău că s-a ajuns până aici: ”E ceva groaznic! Oameni buni, trebuie să ieşim în stradă, să facem dreptate Nu se poate aşa ceva. La Sorina au venit 20 de mascaţi, cinci maşini de Poliţie şi au răpit-o”, a declarat bărbatul care a crescut-o pe Sorina.

Sâmbătă, la locuinţa suspectului în cazul Alexandrei oamenii au adus coroane de flori şi au aprins lumânări.

Cei prezenţi au rostit „Tatăl nostru”, apoi şi-au manifestat speranţa ca Alexandra să fie vie, acuzând, totodată, probleme grave în justiţie.
Sursa: Mediafax

LĂSAȚI UN MESAJ