Reunire și căutări pentru ACS Poli

180

Cea mai harnică dintre divizionarele secunde, ACS Poli a început deja pregătirea sezonului. Bănățenii s-au apucat mai repede de treabă decât colegele de eșalon pentru că prima perioadă va tria peste 50 de fotbaliști.

Proaspăt retrogradată în Liga a II-a, ACS Poli a început totuși pregătirea în ciuda scepticismului existent la finalul stagiunii. Confirmat în post, antrenorul Ionuț Popa a condus miercuri după-amiaza primul antrenament al verii. A avut la dispoziție 34 de jucători, cea mai mare parte dintre aceștia fiind juniori din propria pepinieră.

”Seniorii” au fost reprezentați de Elek, Bocșan, Bărbuț, Mailat, Sorescu, cărora li s-au alăturat repatriații Popovici, Artean, Boldea, Todorov, dar și doi jucători aduși de la Pâncota: Dragalina și Vasi. În total 34 de jucători la prima ședință de pregătire iar în zilele viitoare sunt așteptați să apară Cânu și Pedro Henrique și alți jucători în probe astfel că numărul va ajunge la peste 50 până la finalul săptămânii.

”Ne dorim jucători din zonă dacă se poate să încercăm formarea unui lot cât mai aproape de cerințe și cât mai rapid. Și pe Trandu, pe Poparadu vreau să-i aduc, unii dintre ei meritau să rămână în locul acelor străini aduși”, a punctat Ionuț Popa, ce va fi secondat de secundul Sorin Bălu.

Programul verii prevede două stagii de pregătire pentru Poli, unul pe plan local și altul centralizat, urmate de startul meciurilor amicale la începutul lunii iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ