Reunire în 8 ianuarie pentru ACS Poli

84
belu asc poli

Vacanța de iarnă la ACS Poli ține ceva mai mult de două săptămâni. În 8 ianuarie 2016 alb-violeții din Liga I vor relua pregătirile.

Pauza de iarnă este una destul de scurtă pentru prim-divizionara de pe locul 11. Doar 17 zile de vacanță vor avea la dispoziție elevii lui Florin Marin pentru că întrecerea internă se reia neobișnuit de repede în acest an, în 12 februarie. În aceste condiții reunirea la ACS Poli va avea loc în 8 ianuarie, cu o lună înaintea partidelor oficiale.

În programul de pregătire a fost deocamdată bătut în cuie un stagiu centralizat în Antalya (Turcia) dar și 6 meciuri amicale. Rămân e de văzut pe care se va baza Florin Marin în acest stagiu, știut fiind faptul că trei poliști ar putea primi convocări în naționala României. Este vorba de Luchin, Ovidiu Popescu si Belu.

În altă ordine de idei, ACS Poli s-a despărțit de portarul Eduard Pap iar lista plecărilor este în continuare deschisă. Tânărul goal-keeper a căzut în dizgrație după golul încasat în meciul cu Astra Giurgiu. De atunci acesta nu a mai prins lotul trecut pe foaia oficială.

LĂSAȚI UN MESAJ