Reunire comună pentru baschetul SCM-ului

94

Vacanța s-a încheiat marți pentru toată secția de baschet a SCM-ului timișorean. Atât echipa masculină, cât și cea feminină își încep pregătirile pentru sezonul 2017-2018.

Reunire comună pentru echipele de baschet din cadrul SCM-ului. După mai bine de două luni de vacanță, BC SCM și CS SCM au pornit motoarele în vederea campionatului din toamnă. O reunire cu multe noutăți, în special în rândul fetelor, respectiv incompletă în echipa băieților din cauza convocărilor sub tricolor.

Dubla câștigătoare a Cupei României nu îi are la dispoziție în prima parte a pregătirii pe Popa-Calotă, prezent la naționala de seniori în vederea Eurobasketului de la Cluj; nici pe Păun și pe nou-venitul Tudor Gheorghe, ambii urmând a face deplasare la Universiada din Taipei cu naționala universitară. Abia la începutul lunii septembrie vor fi toții sub comanda antrenorului Tudor Costescu.

Echipa feminină e completă încă de la reunire. Cu multe nume noi față de formația ce promova în primăvară, echipa se poată lăuda cu o campanie fructuoasă de transferuri. Astfel sub comanda un nou antrenor Mihai Coldea au fost înregimentate timișorencele Adina Stoiedin și Dora Ardelean, internaționala Romina Filip, precum  și patru jucătoare din Statele Unite: Dlesha Lloyd, Leeza Burdgess, Hannah Young și Conwright Maegan.

LĂSAȚI UN MESAJ