RETIM avertizează: Furturile şi vânzările de pubele continuă

93

RETIM ţine să atragă atenţia asupra unei situaţii neplăcute, care se perpetuează şi care îi afectează pe clienţii săi: furtul de pubele, urmat de vânzarea acestora către amatorii de chilipiruri.

Printr-un comunicat remis Redacţiei Banatul Azi, RETIM precizează:

„Cu toate că zilele trecute avetizam prin intermediul massmedia despre faptul că RETIM Ecologic Service NU VINDE pubele cetăţenilor, ci le oferă în comodat (folosinţă ratuită), am primit de curând o noă sesizare de la o timişoreancă ce a căzut, la randul ei, pradă lipsei de informare şi a plătit unui individ suma de 300 lei pentru o pubelă galbenă. Din nefericire pentru infractor, doamna în cauză a putut să imortalizeze imaginea individului, pe care ne-a oferit-o pentru a informa alte posibile victime.

În aceste condiţii, revenim cu rugămintea de a nu mai da curs niciunei astfel de oferte prin care se întreţine furtul de pubele de la cetăţeni. Individul este cunoscut de Poliţie, cu antecedente penale şi poate fi periculos. El va continua să opereze atât timp cât se vor găsi clienţi cărora să le vândă pubele furate chiar din zona în care locuiesc. N-ar fi exclus ca, la un moment dat, cumpărătorul să devină victimă a unui astfel de furt.

Priviţi-l şi dacă îl întâlniţi anunţaţi poliţia!”

LĂSAȚI UN MESAJ