Restricțiile din weekend la „Străzi pentru comunitate”

  68

  Nu uitați! În weekend, în zona centrală a Timișoarei are loc evenimentul „Străzi pentru comunitate”. Asta presupune și artere închise și mai multe restricții de ciculație.

  Traficul rutier va fi restricționat în 24 iulie, în intervalul orar 8:00 – 23:00, astfel:

  • în zona 1 (între intersecția str. Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalațiunii și intersecția str. Gheorghe Lazăr – str. Gheorghe Dima) va fi rezervată banda 1 a str. Gheorghe Lazăr, pe sensul de mers dinspre str. Gheorghe Dima spre Calea Circumvalațiunii.

  • în zona 2 (între Spitalul Clinic Municipal de Urgență Timișoara și Piața 700) va fi restricționată circulația pe str. Gheorghe Dima, pe ambele sensuri, între Piața Mărăști și sensul giratoriu Piața 700.

  • în zona 3 (Primărie – Modex – Michelangelo) va fi oprită circulația pe str. 20 Decembrie 1989, pe ambele sensuri, de la intersecția cu bd. C.D. Loga, precum și pe bd. I.C. Brătianu, pe ambele sensuri, până la intersecția cu str. Michelangelo.

  În 25 iulie, se mențin restricțiile pentru zonele 1 și 2, în intervalul orar 8:00 – 23:00. Pe parcursul perioadei cu trafic restricționat, circulația auto se va desfășura pe banda 2 a str. Gheorghe Lazăr, pe sensul de mers dinspre str. Gheorghe Dima spre Calea Circumvalațiunii. Vor avea acces controlat autovehiculele dinspre str. Pictor Ion Zaicu, str. Nikolaus Berwanger și str. Franz Liszt.

  Autovehiculele care vor circula pe strada Gheorghe Lazăr pe sensul de mers dinspre Calea Circumvalațiunii spre str. Gheorghe Dima vor fi direcționate pe străzile Nikolaus Berwanger și Paris. De asemenea, se va asigura în permanență accesul la Spitalul Municipal prin Piața Mărăști, precum și la Spitalul Militar, prin intersecția Gheorghe Lazăr cu Gheorghe Dima, respectiv pe linia de tramvai.

  Totodată, se va asigura în permanență ieșirea controlată, pentru situații de urgență, a autovehiculelor din zona Primărie – Modex – Michelangelo prin intersecția bd. Mihai Eminescu cu str. 20 Decembrie 1989.

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ