Restricții temporare de circulație

20

Primăria Municipiului Timișoara anunță instituirea de restricții de circulație în vederea executării lucrărilor de asfaltare, respectiv devierea traficului pe contrasens și oprirea circulației tramvaielor pe str. Gheorghe Adam, pe tronsonul cuprins între str. Lorena și intersecția cu str. Simion Bărnuțiu și Calea Dorobanților, după cum urmează:

Din data de 26 noiembrie 2022 (sâmbătă), de la ora 7,00 până 27 noiembrie 2022 la ora 7,00 pentru relația Calea Lugojului spre str. Gh. Adam pentru autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone se deviază pe la str. Pădurea Verde, str. Avram Imbroane, str. Gh. Adam, se va închide circulația pe relația str. Gh. Adam – Calea Dorobanților – Simion Bărnuțiu cu devierea traficului pe contrasens pe liniile de tramvai.

Din data de 27 noiembrie 2022 de la ora 7,00 până în data de 28 noiembrie 2022 la ora 6,00 se deviază circulația după cum urmează:
-Relația Calea Lugojului pentru str. Gh. Adam pentru autovehiculele cu masă mai mare de 3,5 tone se deviază pe str. Pădurea Verde – str. Avram Imbroane, str. Gh. Adam.
-Pentru relația Calea Dorobanților – str. Gh. Adam, traficul se va devia pe contrasens pe liniile de tramvai, circulația se va desfășura alternativ pe câte o bandă pe tronsonul cuprins între str. Simion Bărnuțiu până la str. Lorena.
În timpul execuției lucrărilor mai sus menționate circulația tramvaielor de pe linia 1 și 2 va fi sistată, transportul public de persoane fiind asigurat cu două autobuze de capacitate mică.
Primăria își cere scuze pentru disconfortul creat conducătorilor auto și recomandăm pe cât posibil 8evitarea zonei de lucrări.

LĂSAȚI UN MESAJ