Restricții și străzi închise în Timișoara

102

Lucrările de asfaltare sau de reparații a sistemelor de utilități subterane închid unele străzi din Timișoara. De asemenea, Primăria Timișoara anunță că pe unele artere se vor impune restricții de criculație pe o singură bandă de mers.

”Pentru executarea lucrărilor aflate în fază de finalizare de pe str. Arieş, pe tronsonul cuprins între str. Surorile Martir Caceu şi bd. Liviu Rebreanu, Primăria Municipiului Timişoara anunţă că se prelungeşte restricţia rutieră până în data de 15.04.2019, intervalul orar 9,00-17,30, iar din 15.04.2019 până în data de 19.04.2019 se va închide traficul rutier în totalitate. Menţionăm că traseul mijloacelor de transport în comun va fi deviat”, anunță administrația orașului.

Pe o altă arteră s-a închis un tronson, tot pentru lucrări.

”În data de 12.04.2019, în intervalul orar 7-19 se va închide traficul rutier pe str. Mareşal Alexandru Averescu pe tronsonul cuprins între str. Panselelor şi bd. Constantin Brâncoveanu. Măsura este necesară pentru definitivarea lucrărilor de asfaltare”, mai spun autoritățile.

Vă amintim că Primăria Timișoara și-a făcut un plan de lucrări. A corelat toate intervențiile, fie că vorbim de reabilitări de străzi sau de reparații la conducte subterane, astfel încât o stradă nu mai fie spartă de mai multe ori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ