Restricţii pe autostradă şi pe centura Caransebeşului! Se fac reparaţii şi curăţenie

146

Şoferii care mai sunt pe drum după vacanţa de 1 mai trebuie să ştie că pe autostrada A1 s-au reluat, de joi, lucrările de reparaţii. Astfel, conducătorii auto se vor lovi de restricţii.

„Pe sensul de mers Traian Vuia – Remetea Mare, vor fi două zone cu restricții, la km 468+500, respectiv km 474+500. Se lucrează pe banda a 2-a, așadar traficul se va desfășura pe prima bandă și pe banda de urgență. Pe sensul de mers Remetea Mare – Traian Vuia, se va lucra pe banda de urgență și pe banda 1, la km 480+900, iar traficul va fi direcționat pe banda a 2-a. Recomandăm conducătorilor auto să semnalizeze din timp schimbarea benzii de circulaţie, să reducă viteza de deplasare în zona lucrărilor şi să sporească atenţia la volan”, transmite DRDP Timişoara.

Tot joi, 3 mai, se lucrează şi pe centura Caransebeşului, astfel că și aici sunt restricţii. Acestea sunt semnalizate corespunzător astfel ca şoferii să fie înştiinţaţi din timp. De asemenea, pe drumurile naţionale, angjaţii DRDP Timişoara au ieşit la curăţenie, după vacanţa de 1 mai. Au strâns deja saci întregi de gunoaie din parcări şi din zonele verzi adiacente.

LĂSAȚI UN MESAJ