Restricţii de circulaţie spre judeţul Hunedoara, timp de o lună

2357

Şoferii care pleacă din vestul ţării spre judeţul Hunedoara trebuie să ştie că se vor lovi, pe drum, de restricţii. Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara a anunţat că timp de aproape o lună, din 18 mai până în 15 iunie, pe drumul naţional 7 se va circula cu restricţii pe câte o bandă de mers.

Circulaţia va fi îngreunată pe DN7, la km 408+500 – 411+700, între localităţile Leşnic şi Săcămaş. Totul pentru a se face operaţiuni de tăiere a arborilor care constituie pericol pentru siguranţa traficului rutier, lucrările fiind executate de Ocolul Silvic Dobra.

„Zona de restricţii este semnalizată pe ambele sensuri de mers, cu piloţi de dirijare. Restricţiile de circulaţie vor fi impuse doar pe timpul zilei. Perioada de instituire a restricţiilor va dura până în 15 iunie 2016, în funcţie de stadiul procedurilor de tăiere a arborilor din zona împădurită a drumului naţional”, transmite DRDP Timişoara.

Vestea proastă pentru şoferi este că nu există o rută ocolitoare în lipsa autostrăzii în zonă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620, precum şi la Dispeceratul C.N.A.D.N.R., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro .

LĂSAȚI UN MESAJ