Reșițeanul Răzvan Simion dă cărțile pe față în privința divorțului său!

1850

„Nu am terminat o relaţie pentru că a apărut Lidia, nu mi-am lăsat copiii, ci s-a întâmplat ca Lidia să apară în momentul în care terminam o relaţie. Am divorţat de mama copiilor mei, nu de copiii mei”, a spus Răzvan Simion pentru unica.ro.

Matinalul de la Neatza a povestit chiar cum s-au cunoscut cei doi şi cum au început povestea de iubire: „Ne-am cunoscut, întâi la mine în emisiune, apoi la concerte prin ţară, şi am continuat pas cu pas cu pas. Nu a fost ceva fulgerător, în care să închidem toate uşile în urma noastră. A fost o perioadă de tatonare, în care eu primeam zilnic confirmări că ea e ce trebuie pentru mine.

Lidia a ţinut să precizeze :”Ne completăm perfect unul pe altul. Răzvan are exact ceea ce-mi lipsea mie, e blând şi iubitor, mă protejează şi-mi dă idei. Nu are cum să nu-ţi placă Răzvan. Dacă îl cunoşti, îl iubeşti. Ştie să se facă plăcut, nu doar cu mine, ci în general cu oamenii. Momentul nostru preferat din zi este dimineaţă… când ne spunem «te iubesc», chiar dacă suntem departe.”

 

Sursa: romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ