Reșița – blocată de Crosul Național „Ziua Olimpică”

374

Reșița a fost paralizată timp de câteva ore, vineri, la orele prânzului, din cauza Ediției a XIII-a a Crosului Național „Ziua Olimpică”. Total nepregătit pentru asemenea manifestări (Reșița are o anumită geografie care o împarte practic în două) orașul s-a dat efectiv peste cap, în timpul manifestării, umbrind, din păcate, generosul eveniment. Autobuze blocate, bătrâni în stații, copii izolați la grădinițe și școli, cozi interminabile de autovehicule, toate acestea au stricat, în opinia multora, din frumusețea manifestării.

La evenimentul organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), prin Academia Olimpică Română (AOR), filiala Caraș-Severin, s-a alăturat în calitate de partener Primăria Municipiului Reșița. Au fost prezenți George Boroi, secretarul general COSR, medaliații olimpici Gheorghe Megelea, Marieta Ilcu, precum si personalități locale și județene care, de altfel, au și participat la cros.

Concurenții au alergat pe traseul Muzeul de LocomotiveCentru și se estimează că au participat peste 2500 de persoane din Reșița, Caraș-Severin și județele limitrofe. Toți participanții au primit tricouri și medalii, premii oferite de COSR și premii surpriză la tombolă, susținute de Primăria Municipiului Reșița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.