Reprimire în aer! Poli amenință cu DNA-ul

152

ACS Poli Timișoara nu mai este sigură de locul său în Liga I de fotbal după ce fiecare zi aduce o răsturnare spectaculoasă de situație. LPF a dat înapoi și a reprins speranțele Rapidului, iar clubul din Banat amenință cu plângere penală la DNA!

Incredibil ce se întâmplă în Liga I de fotbal. Zi cu zi situația se schimbă cu 180 de grade. Nici 24 de ore nu a rezistat ACS Poli în primul eșalon pentru că ”minunea” anunțată de LPF s-a produs. Liga a mutat responsabilitatea în curtea FRF-ului după ce Rapid a anunțat că dispune de resurse necesare susținerii activității.

FRF urmează să analizeze situația creată și să dea un verdict. Până la acest verdict meciurile pe care Poli urma să le dispute se vor amâna.

ACS Poli a reacționat imediat după aceste evenimente. Clubul condus de Ioan Miculaș a amenințat că își va căuta dreptatea la DNA. ”Clubul va face plângere penală la DNA împotriva grupului ce a acționat în mod evident ilegal în cazul înscrierii în Liga 1 a clubului Rapid București. Contăm, în plus, pe autosesizarea promptă a DNA, mai ales date fiind declarațiile publice ale lichidatorului. Clubul nostru va utiliza toate metodele legale pentru ca locul din Liga 1 să fie acordat în condiții regulamentare”, se anunță într-un comunicat semnat de gruparea de pe Dan Păltinișanu.

În paralel și primarul Nicolae Robu a trimis un comunicat de presă în care amenință cu plângere către organele de cercetare dacă Rapid va fi reprimită în Liga I.

 

LĂSAȚI UN MESAJ