Remize „afară” pentru Ripensia și ACS Poli Timișoara

109

Cele două formații de ligă secundă din Timișoara au obținut, fiecare, câte un punct din deplasările avute astăzi. Ripensia a plecat neînvinsă de pe terenul celor de la Metaloglobus București, lucur realizat și de ACS Poli, pe terenul Pandurilor. Ambele partide s-au încheiat cu același scor, 1-1.

Ripensia a ajuns la cel de-al treilea rezultat pozitiv consecutiv, după egalul de la București. Gazdele au dominat prima repriză și au și marcat, cu cinci minute înainte de pauză, prin Potocea, însă lucrurile s-au schimbat după ieșirea de la vestiare. „Ripi” a devenit mai prezentă în atac, iar Drăghici, Dumiter, Stoica și Popovici le-au dat din ce în ce mai multe emoții gazdelor. Iar ultimul a și reușit să marcheze, în minutul 75, primul său gol din decembrie încoace. Ripensia rămâne liniștită, pe locul 9, înaintea unui nou test dificil, în „intermediara” de joi, de acasă, cu Chindia.

ACS Poli s-a întors și ea cu un punct, după 1-1, la Târgu Jiu. Gazdele au deschis repede scorul, prin Blejdea, în minutul 6 și mai puteau marca de câteva ori până la pauză. Oaspeții au alergat mult și după reluare, însă misiunea lor a devenit și mai grea după ce Caluger a fost eliminat pentru cumul de „galbene”, în a doua jumătate a reprizei. Chiar și așa însă, tot ei au și punctat, prin nou-intratul Țîgîrlaș, apoi s-au retras bine în defensivă, pentru încă un punct la zestre. O zestre care poate crește, miercuri, când pe „Electrica” vine Metaloglobus București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.