Remiză externă la primul meci fără principal pe bancă

73

ASU Politehnica a smuls o remiză în ultimul joc al etapei a 25-a. Violeții au salvat un 1-1 la Mioveni la debutul lui Toni Foale ca interimar pe banca tehnică.

Cu un antrenor interimar s-a prezentat Politehnica în deplasarea de la Mioveni de luni seara. Prezent în cadrul clubul încă înainte de ”era Drukeria”, secundul Toni Foale a rămas să asigure interimarul după demisia lui Bogdan Andone. Și sub comanda sa Poli a reușit o remiză în orașul uzinelor Dacia.

Năstăsie a deschis scorul pentru gazde dintr-un penalty provocat de Giuricici în minutul 38. Scorul final a fost stabilit când mai erau nouă minute de joc, de reușita lui Plămadă. Este abia al doilea punct de la reluarea campionatului obținut de Poli. Cu această remiză ASU rămâne a șaptea în clasamentul Ligii a 2-a și așteaptă duminică vizita viceliderul FC Hermannstadt.

Politehnica: Dur-Bozoancă – Giuricici (min 59 – Motreanu), Bilia, Scutaru, Taub – Krausz, Ignea, Predescu (min. 82 – Ghinescu) – Sorescu, Lusamba (min. 59 – Nicolae), Plămadă.

Și colega Ripensia a evoluat în această rundă tot în județul Argeș. Roș-galbenii au cedat cu 2-1 în disputa cu FC Argeș, golul timișorenilor fiind semnat de golgheterul Mediop. După primul eșec din mandatul lui Paul Codrea, trupa din Ciarda Roșie și-a păstrat locul 11. Sâmbătă vor primi vizita Chindiei Târgoviște, echipa de pe locul 3.

Ripensia: Rădulescu – Ad. Popa, Bocşan, Burdeţ, C. Toma – Tudor, Mînecan (min. 46 – Apro), Zurbagiu, Dumiter (min. 46 – Ungureanu) – Mediop, Bădăuţă (min. 74 – Golda).

LĂSAȚI UN MESAJ