Remiza ce îi îndepărtează pe timișorenii din națională de Mondiale

182

Cu timișorenii Latovlevici, Benzar și Rotariu, naționala României s-a îndepărtat de Campionatul Mondial din 2018. Tricolorii au reușit doar o remiza albă în duelul cu Danemarca, scor 0-0, în etapa a cincea a preliminariilor.

Naționala lui Daum a făcut un nou pas greșit în preliminariile Mondialelor de anul viitor, un 0-0 acasă cu Danemarca care îi ține pe tricolori pe poziția a patra a grupei E. La jumătatea campaniei selecționara României e cu un punct sub poziția secundă a grupei în condițiile în care a jucat acasă cu toate naționalele tari.

Întâlnind un adversar cu jucători cu greutate din Premier League, Primera Division sau Bundesliga, tricolorii au jucat mai degrabă precaut la Cluj. S-a încheiat egal, rezultat ce nu o ajută pe niciuna dintre cele două naționale, însă le convine oarecum nordicilor avantajați de programul ultimelor runde.

Daum s-a bazat în acest joc pe trei timișoreni. Fundașii Iasmin Latovlevici și Romario Benzar au acoperit benzile din primul minut. Din minutul 76 a fost aruncat în luptă și tănărul mijlocaș Dorin Rotariu.

Daum a folosit un sistem de joc nou: Tătărușanu – Toșca, Chiricheș, Săpunaru – Benzar, Marin, Pintilii, Latovlevici (76, Rotariu) – Stanciu, Keșeru (63, Alibec), Chipciu (85, Ivan).

Cu 6 puncte adunate în cinci partide România așteaptă duelul din 10 iunie cu liderul grupei Polonia, la Varșovia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.