Reînnoiește garderoba la preț de producător! Salonul Industriei Ușoare și-a deschis porțile Foto – Video

258

Dacă e toamnă, este ceva deosebit de frumos ca o adevărată vară indiană după cum spun artiștii, este din nou un salon al industriei ușoare la centrul expozițional al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Timiș.

Este deja un dat al mediului economic și de afaceri ca o cutumă, ca la fiecare schimbare de anotimp să se vină cu noi oferte. Oricine poate să-și adapteze garderoba la ce se mai poartă acum și nu cu luni în urmă.

Calendarul expozițional al CCIA Timiș pe Semestrul II continuă cu ediția de toamnă a Salonului Industriei Ușoare, care se desfășoară în perioada 10 – 14 octombrie 2018, la bine cunoscuta sală de expunere din bulevardul Eroilor de la Tisa nr.22.

Timp de cinci zile, peste 50 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, altele.

Dar oricât de lungă și complexă ar fi lista, tot se pierd unele noutăți și surprize. Nimeni nu poate înșirui toate produsele. Cel mai bine este ca cei interesați să vină personal și să vadă. Oricând un produs le poate face cu ochiul. Și dacă nu este prea scump, pe loc poate fi achiziționat.

Însăși entuziasta organizatoare a evenimentului, doamna Aura Culea, mărturisește mai în glumă sau mai în serios, că fiind cel mai vechi eveniment expozițional al Camerei de Comerț ce-și pierde începuturile cu foarte mulți ani în urmă, nici nu mai poate ține minte a câta ediție este, dacă nu se uită în acte. Poate sunt deja patruzeci de ediții?

Programul de vizitare este cel deja bineștiut de orice timișorean:
De miercuri până sâmbătă de la ora 10.00 până la 20.00
Iar duminică, tot de la 10.00 până la 18.00.

Intrarea este liberă.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ