24.4 C
Timișoara
duminică 23 iunie 2024

Regele Mihai a fost externat, dar continuă tratamentul la reşedinţa sa

Biroul de presă al Casei Regale al Majestății Sale Regelui Mihai a anunţat ă medicii au încuviinţat ca Rgele Migai să fie externat astăzi din clinica medicală de la Lausanne, după o internare de 17 zile.

Regele a ajuns la reședința privată, unde va continua să fie sub observația echipei de medici de la clinică, alături de medicii de familie.

Starea generală a Regelui este stabilă. Având însă în vedere gravitatea diagnosticului, tratamentul și procesul de recuperare vor fi de lungă durată și vor necesita o atentă supraveghere.

Pentru zilele următoare, Principesa Elena va continua să fie alături de Regele Mihai I și Regina Ana, părinții săi.

O echipă de angajați ai Casei Regale, detașați în Elveția, sunt alături de Majestățile Lor la reședința privată.

De asemenea, Casa Regală precizează că, în acest moment, custodele Coroanei este în contact permanent cu Regele Mihai şi cu echipa de medici, principesa Margareta urmând să-şi continue angajamentele publice în România şi apoi să se întoarcă în Elveţia, pentru a-şi vizita tatăl.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Rezultatele oficiale de la alegerile din 9 iunie. Câte voturi au strâns candidații?

Numărătoarea voturilor de la alegeri s-a terminat în sfârșit. Rezultatele au fost publicate de Biroul Electoral Județean Timiș.  În frunte, la numărul de voturi s-a...

Parlamentul anunță o primă măsură majoră pentru descentralizarea politicilor financiare în România

Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, propunerea legislativă prin care proiectele de interes naţional pot fi preluate temporar de către unităţile administrativ teritoriale. Legea merge...

Citește și :