Refugiată însărcinată, transportată de urgență la o maternitate din Timișoara

458

O femeie din Irak a ajuns de urgență la Maternitatea Odobescu din Timișoara după ce a fost găsită de polițiști pe străzile din oraș.

Oamenii legii au făcut mai multe razii, la sfârșitul săptămânii trecute, în Timișoara, pentru a descoperi migranți. Au găsit un grup de 15 irakieni printre care se afla și o femeie. Aceasta era însărcinată, astfel că a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„În urma verificărilor preliminare, polițiștii de frontieră au stablit că cele 15 persoane sunt cetățeni irakieni dintre care 14 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 20 și 40 de ani. Pe timpul verificărilor, femeia a acuzat stări de amețeală, fapt pentru care polițiștii de frontieră au transportat-o la spitalul Municipal pentru acordarea de îngrijiri medicale. Întrucât s-a dovedit că femeia era însărcinată în luna a cincea, ea a fost transportată la spitalul Odobescu, în vederea realizării unor investigaţii de specialitate. În prezent, femeia se află în afara oricărui pericol, ulterior solicitând alături de cei 14 bărbați o formă de protecție pe teritoriul României”, transmit polițiștii de frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.