Reacție dură a unei cunoscute vedete de televiziune din Banat la mediatizarea întâlnirii liderilor PSD de la Băile Herculane!

4682

Mediatizarea întâlnirii liderilor PSD în stațiunea cărășană Băile Herculane a stârnit o reacție de revoltă a celebrului prezentator Tv din Timișoara, Dan Negru.

Vedeta de televiziune a criticat în termeni duri acest eveniment politic. El a evidențiat situația dezastruoasă în care se află în prezent ceea ce era cândva Perla Banatului.
Indignarea lui Dan Negru este amplificată și de atitudinea sfidătoare a liderilor social-democrați, care au ales să se întâlnească la Herculane creând o situație similară criminalilor care se întorc la locul faptei.

dan-negru-5

”Văd la televizor că barosanii din politică sunt la Herculane, însoțiți de o gașcă mare de jurnaliști. Mi se rupe de politică dar îi rog pe jurnaliști să pună camerele de filmat și pe stațiune! Poate-i apucă rușinea… Romanii au construit-o acu’ două mii de ani, pe vremea împăratului Traian, cândva era cea mai luxoasă stațiune reacție Dabalneo din Europa, prințesa Sissy scria în jurnalul ei că Herculane e locul “luxului desăvârșit”. Construită în 2000 de ani, ai noștri au distrus-o în 20! În copilărie stăteam cu bunicii mei cel puțin o lună pe an la Herculane, îi cunosc munții, clădirile, străzile. Au distrus tot!
Dacă tot sunteți acolo însoțind gașca de politicieni, filmați și jaful făcut la Herculane! Stațiunea preferată a împăratului roman Marc-Aurelius și cea mai luxoasă stațiune în vremea imperiului Austro-Ungar! Prezența oricărui politician la Herculane seamănă cu întoarcerea unui criminal la locul faptei… #f…..nguracupoliticavoastra”, a fost reacția lui Dan Negru, pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

  1. Bravi Dane,am regăsit în tine ziaristul adevărat! Numai ca vezi ,dacă spui Adevărul în tara asta, dominată de hoție, mizerie,minciuna,troglodiți, fățărnicie și falsitate s-ar putea sa ai parte de atacuri murdare, mizerabile și de tip ,,psd,,!Ti-o spune unul care pe care gașca ciumei roșii ,cu ajutorul lingăilor din fosta…Radio Timisoara Libera l-au îndepărtat de la microfon pe motiv ca nu am,,voce buna pentru radio,,!?Au rămas cei cu vocea …roșie și cristalina!!!Ai grija Dane,ce spui,când și unde…!!!

LĂSAȚI UN MESAJ