Reacţia unui primar amendat pentru munţii de gunoaie din comună: „Da, sunt, dar aşa-i peste tot. Să amendeze toată ţara!“

124

Primăria unei comune din Dolj este nevoită să plătească o amendă de 5.000 de lei după ce inspectorii de la Garda de Mediu au constatat că în localitate, pe marginea drumului, s-au strâns tone întregi de gunoi. Primarul aruncă vina pe cei care au făcut sesizarea.

„Da, sunt gunoaie, dar aşa e peste tot. Să amendeze tot Doljul, toată ţara! Îmi fac reclamaţie pentru că e campanie. Sunt câţiva din alte partide şi se ţin de capul meu. O să plătesc amenda, dar tot din banii lor. Au făcut reclamaţii şi au sărăcit comuna.. Să vină ei voluntari să strângă mizeria, nu să facă toată ziua plângeri”, s-a plâns Constantin Cârciumaru, primarul comunei Coţofenii din Faţă.

Garda de Mediu Dolj a somat conducerea Primăriei ca în decurs de o lună să fie debarasate toate deşeurile de pe domeniul public, dar primarul comunei a declarat deja că nu garantează că va putea să strângă tot gunoiul pentru că nu are cu cine, iar localitatea riscă să mai primească încă o amendă.

Sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ