Reabilitarea Colegiului Național „Carmen Sylva”

28

Lucrările de reabilitare la Colegiul Național Pedagogic „Carmen Sylva”, o clădire monument istoric, avansează, stadiul actual al finalizării lucrărilor fiind de 50%. Această reabilitare va aduce beneficii semnificative elevilor și profesorilor, oferind un spațiu de învățare modern și eficient din punct de vedere energetic.


Până în prezent, a fost refăcut sistemul de hidroizolație și de colectare a apelor pluviale de pe acoperiș, inclusiv înlocuirea țiglei, termoizolarea podului și consolidarea acoperișului.
Fațadele au fost zugrăvite, iar cărămida aparentă a fost curățată cu jet de apă, lucrările fiind aici finalizate în proporție de 80%.
În prezent, se lucrează la reabilitarea completă a fațadei principale, urmând a fi efectuate și lucrările de termohidroizolare a acoperișului sălii de sport, de înlocuire a tâmplăriei și a țiglelor fisurate sau sparte.
Valoarea totală a proiectului este de 8.230.701de lei, TVA inclus. Proiectul de reabilitare termică a fațadelor și a acoperișului va genera economii operaționale considerabile, de aproximativ 390.000 lei anual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.