Răzvan Nedelcu, patronul firmei de tractări ”Îngerii Galbeni”, condamnat pentru viol

1200

Patronul fostei firme de tractări auto din Timișoara, Îngerii Galbeni, Razvan Nedelcu, a mai primit o condamnare. De aceasta data pentru viol. Curtea de Apel Timișoara îl condamnă pe Nedelcu la 12 ani de închisoare pentru viol și corupere de minori. Ar fi avut 3 victime.

Iată ce spune sentința:”condamnă pe inculpatul Nedelcu Răzvan Sorin la pedeapsa rezultantă de 12 ani închisoare (pedeapsă principală) și interzice, atât pe perioada executării pedepsei principale, cât și pe o perioadă de 5 ani după executarea pedepsei principale, exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a fi tutore sau curator (pedepse complementare și accesorii), pentru săvârșirea infracțiunilor de viol (persoană vătămată D.A.N), corupere sexuală a minorilor (2 infracțiuni – persoane vătămate C.D.A., V.A.A), precum și a unei participații improprii la infracțiunea de viol (persoană vătămată V.A.A.)”.

Fostul om de afaceri trebuie să achite și 3.000 de lei cheltuieli de judecată, dar și daune morale de câte 10.000 de euro pentru fiecare dintre victime. Razvan Springsteen Nedelcu a mai fost condamnat pentru loviri și alte violente, în 2016, după ce a intrat cu mașina într-un grup de oameni. Mai mult, Nedelcu a fost condamnat și pentru șantaj, alături de soția sa.

Înger galben cu fața murdară, acuzat de acte de pedofilie şi pornografie infantilă

LĂSAȚI UN MESAJ