Previziune sumbră de la Pro Infrastructură: lotul 4 Lugoj – Deva, deschis în 2019. Video

534

Asociația Pro Infrastructură vine cu o nouă analiză a șantierului lotului 4 din tronsonul de autostradă Lugoj – Deva.

Membrii asociației susțin că nu e nicio șansă ca anul acesta să circulăm pe acest segment, așa cum promit mai marii din CNAIR și Ministerul Transporturilor.

”În ciuda promisiunilor fanteziste ale autorităților, nu vom circula nici în 2018 pe acest tronson de 22,14 km între Șoimuș și Ilia! În ultimii doi ani de zile, Asociația Pro Infrastructură a dezmințit categoric declarațiile complet iresponsabile ale tuturor miniștrilor Transporturilor și șefilor CNAIR! Ne menținem predicția realistă-optimistă că acest sector de autostradă va fi inaugurat spre finalul trimestrului II 2019, așa cum estimam încă din 18.12.2017”, transmite asociația.

În datele CNAIR, deschiderea lotului 4 Lugoj – Deva este programată pentru trimestrul IV 2018, ceea ce înseamnă că ar trebui să circulăm pe aici până în decembrie. Construirea lotului a început la finalul anului 2013 și ar fi trebuit deschis încă din 2016. Problemele de aici au dus la stagnarea lucrărilor pe jumătate de lot aproape 2 ani. Costurile se ridică la 420 de milioane de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ