Razie, noaptea trecută, la Timișoara! Polițiștii au descins în barurile din oraș Foto

242

Polițiștii timișeni au efectuat, sâmbătă noaptea, o razie în oraș. Au verificat baruri și alte societăți comerciale, i-au legitimat pe cei care păreau suspecți și au testat și șoferii.

„Între orele 22.00 – 06.00, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră și investigații criminale. Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă”, transmite IPJ Timiș.

Au fost legitimate 785 de persoane şi verificate peste 370 de autovehicule.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 176 de sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere şi prevederilor Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 51.455 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ