Răzbunarea lui Dragnea nu a ,,funcționat!” Timișul primește bani frumoși de la Guvernul păstorit de teleormănean !

2305

Județul Timiş are aprobate proiecte de dezvoltare locală finanţate prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2 de aproximativ 750 de milioane de lei.

Din această sumă, 150 de milioane reprezintă bani solicitaţi pentru reabilitarea a zece drumuri de importanţă pentru judeţ.

“Sunt drumuri importante, lărgirea la patru benzi de circulație a drumului de la Timișoara la Moșnița Nouă, lărgirea la patru benzi a drumului de la centura ocolitoare a Timișoarei la aeroport, drumul județean care leagă Săcălazul de drumul național, drumul dintre Bazoșul Nou – Bazoș – Seceani, drumul Seceani – Fibiș. 2018 și 2019 vor fi doi ani în plin șantier în județul Timiș pe ceea ce înseamnă infrastructură, infrastructură edilitară, școlară și bineînțeles rutieră”, a declarat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra. În total, prin PNDL 2 au fost aprobate 154 de proiecte pentru judeţul Timiş.

Pe de altă parte, judeţul ocupă primul loc la decontări bugetare prin PNDL 1, unde au fost depuse proiecte în valoare de 900 de milioane de lei. Deocamdată au fost atraşi 60 la sută din bani, dar mai sunt doi ani la dispoziţie pentru alte finanţări.

LĂSAȚI UN MESAJ