Rata de infectare în fiecare localitate din țară în funcție de care va începe școala miercuri​

43
Ministerul Educației a publicat lista ratei de infectare cu Covid-19 în toate localităție din România, în funcție de care va începe școala în format fizic miercuri, 5 mai. Amintim că în localitățile cu rata de infectare peste 1 la mia de locuitori vor merge miercuri la școală, fizic, doar elevii din clasele primare.
Acolo, elevii de gimnaziu și liceu – exceptând clasele terminale – vor face școală online. Este vorba de peste 1900 de localități în scenariul unu – rata de incidență sub 1 la mie, acolo unde toți elevii vor merge la școală față în față, și circa 1200 localități în scenariul doi.

Toți elevii din clasele terminale – clasa a VIII-a, a XII-a și a XIII-a – încep școala pe 10 mai, cu excepția celor care se vor afla în localități carantinate.

Lista cu rata de infectare pe localități întocmită de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției poate fi descărcată aici (tot ce este cu galben înseamnă școală online pentru clasele de gimnaziu și liceu exceptând cele terminale)

LĂSAȚI UN MESAJ