Rambo vine la Timișoara

123

Achiziție de ultim moment pentru ”leii” bănățeni care și-au găsit ultimul transfer al toamnei peste ocean. Americanul Dominique Rambo este oficial baschetbalistul celor de la BC SCM Timișoara.

Week-end-ul nu vine doar cu vești proaste pentru baschetbaliștii timișoreni. Învinși de Steaua, violeții au primit o veste bună din partea conducerii. Șefii secției de baschet a SCM-ului a anunțat că Dominique Rambo va îngroșa rândurile luptătorilor din ”comando”-ul condus de Nenad Mandic.

Baschetbalistul de 25 de ani aterizează în Banat din Elveția, acolo unde a evoluat pentru Lugano Tigers și a avut medii de 15.9 puncte, 5.2 pase decisive și 4.8 recuperări pe partidă. Jucătorul de 1.83 metri este fundaș ce a mai evoluat în NCAA, în Maroc și Mongolia. Acesta devine al 2-lea nord-american din lotul Timișoarei după Adrian Diaz și al șaselea străin.

Rămâne de văzut cum vor gestiona șefii clubului această situația dat fiind faptul că regulamentul din campionat permite înscrierea pe foaia oficială a cel mult cinci străini. Iar bănățenii au cu unul mai mult. Americanul ar putea debuta în tricoul ”leilor” în duelul cu Piteștiul din 22 octombrie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ