Rămași fără busolă, pesediștii din vest apelează la ironii ieftine! Vezi contrele verbale dintre Grindeanu și Căprar!

907

PSD-ul central l-a desemnat şi pe deputatul de Arad, Dorel Căprar, să coordoneze, alături de Petru Andea, organizaţia timişeană a PSD-ului, cu care prilej Sorin Grindeanu s-a arătat puţin zeflemist la adresa deputatului arădean.

Grindeanu a spus că „nu mi se pare normal ca preşedintele celei mai slabe organizaţii PSD din ţară să coordoneze filiala din Timiş”.

Căprar refuză să răspundă în direct la un asemenea atac, şi spune că PSD Arad nu este, nici pe departe, o organizaţie slabă şi probabil că pe Grindeanu numai supărarea că a fost exclus din PSD îl face să spună astfel de cuvinte, mai ales că PSD Arad, în 2016, a fost foarte aproape de Timiş, în sondaje.

Căprar mai spune, tot ironic, că dacă Grindeanu ar fi candidat alături de Falcă, nu ar fi obţinut un asemenea scor şi nici nu ar fi câştigat.

Dorel Căprar consideră înţeleaptă decizia PSD de încredințare a coordonării filialei Timiş de către Petru Andea, spunând că nu se va amesteca în treburile PSD-ului timişean, eventual îi va oferi sprijin lui Andea în organizarea de alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ