Rămasă fără fratele ei după accidentul de la Vețel, Cristina luptă să trăiască. Azi împlinește 23 de ani

2706

Cristina Şoit, tânăra grav rănită în urma accidentului de sâmbătă de la Veţel, Hunedoara, împlineşte astăzi 23 de ani.

Ea este în comă la spital, iar prietenii au postat un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare: ‘Să ne rugăm pentru ea’.

În acelaşi accident, produs sâmbătă după-amiază, fratele Cristinei, Alin, şi-a pierdut viaţa.

Tragedia s-a întâmplat pe DN 7, în localitatea Veţel din Hunedoara. Cei doi fraţi, Cristina şi Alin, se aflau într-un autoturism marca Volkswagen. La volanul maşinii se afla Cristina, iar amândoi mergeau acasă, în satul Cozia. La un moment dat, şoferiţa a semnalizat stânga şi a încetinit pentru a ieşi de pe DN 7.

Şoferul unui TIR care circula în spatele maşinii în care se aflau cei doi fraţi nu a observat la timp intenţia şoferiţei şi a intrat în plin în Volkswagen. Autoturismul a fost proiectat pe contrasens, acolo unde a fost izbit violent de un al TIR care circula regulamentar. Din TIR, maşina a ajuns într-un gard şi a rupt o ţeavă de gaze.

Alin, fratele şoferiţei, aflat pe scaunul din dreapta, a murit pe loc din cauza rănilor foarte grave, în timp ce tânăra de 22 de ani a fost grav rănită şi a ajuns la spital în comă.

Cristina Şoit se află în continuare în comă, fiind grav rănită, iar astăzi împlineşte 23 de ani.

Prietenii celor doi fraţi au postat mai multe mesaje emoţionante pe reţelele de socializare.

‘Să ne rugăm pentru Cristina’, a fost mesajul comun transmis de toţi cei care îi cunosc pe cei doi fraţi implicaţi în accidentul de la Veţel.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ