Accident cu două TIR-uri și un microbuz în vestul țării! Șofer cu picioarele zdrobite!

2151

Pentru că nu a păstrat distanţa corespunzătoare în mers, un şofer de TIR a rămas cu picioarele strivite în cabină după ce a intrat în plin într-un alt TIR care circula în faţa sa.

Accidentul s-a produs, astăzi, în jurul orei 11.30, pe DN 7, în localitatea Simeria din judeţul Hunedoara.

”Pe DN 7 Deva – Orăştie, la kilometrul 380+700 metri, pe raza localităţii Simeria, judeţul Hunedoara, a avut loc un accident, pe fondul nepăstrării distanţei de sigurnaţă între vehicule, în care au fost implicate două autotrenuri şi un microbuz de transport persoane (în care se afla doar conducătorul auto). În urma impactului, şoferul unui autotren a fost rănit. Circulaţia rutieră este întreruptă pe DN 7 şi deviată pe străzi din interiorul localităţii Simeria”, a transmis Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Şoferul unui TIR înmatriculat în judeţul Gorj, care transporta mai mulţi paleţi cu cărămidă, nu a păstrat distanţa de siguranţă şi a intrat în plin într-un alt TIR, înmatriculat în Olt, care circula în faţa sa.

Şoferul celui de-al doilea TIR oprise brusc din cauza unui microbuz care se afla în faţă şi al cărui şofer încetinise pentru a vira la dreapta.

În urma impactului violent, încărcătura TIR-ului de Gorj s-a deplasat către cabină şi l-a strivit pe şofer.

Acesta a rămas cu picioarele prinse sub bord, fiind scos abia după intervenţia pompierilor de la Descarcerare.

sursa – observator.tv

LĂSAȚI UN MESAJ