Rable ridicate de pe domeniul public. Au fost create noi locuri de parcare

51

Șoferii din Timișoara au la dispoziție sute de locuri de parcare noi. Nu pentru că autoritățile ar fi construit parcări, ci pentru că polițiștii locali au ridicat sute de rable care le țineau ocupate.

Mai exact, peste 500 de locuri de parcare sunt acum disponibile pentru șoferi.
„De la începutul acestui an au fost semnalate polițiștilor locali sau au fost identificate în cadrul acțiunilor desfășurate în cartiere un număr de 719 autovehicule ce păreau a fi abandonate pe domeniul public, în toate zonele orașului. Pentru un număr de 82 din acestea au fost emise dispoziții de ridicare de pe domeniul public, acestea fiind nerevendicate de proprietari, mare parte din ele fiind deja ridicate împreună cu lucrătorii Societății Drumuri Municipale SA sau urmând a fi ridicate în perioada imediat următoare. De asemenea, alte 432 de autovehicule au fost ridicate de proprietari din locurile în care erau parcate de mai mult de un an de zile, în urma somațiilor aplicate de polițiștii locali, totalul locurilor eliberate fiind de 514”, aflăm de la Poliția Locală.

Polițiștii locali așteaptă în continuare sesizările cetățenilor la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 ori la adresa de e-mail: contact@politialoctm.ro. Stadiul unui autovehicul abandonat se poate verifica și pe aplicația „Auto Abandonate” de pe site-ul instituției www.polcomtim.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ