Punct și de la capăt. ACS Poli – Chiajna 1-1 înainte de play-out

142

Timișoara a încheiat cu o remiză prima parte a Ligii I de fotbal. ACS Poli a terminat la egalitate duelul cu Concordia Chiajna din ultima rundă și adună 14 puncte ce se vor înjumătății în startul play-outului.

Fotbaliștii lui Ionuț Popa au salvat o remiză în ultimul minut al disputei cu Chiajna lui Dan Alexa. Șeroni a marcat în final golul egalizator care păstrează diferența dintre cele două formații la 11 puncte. În play-out însă ecartul va fi împărțit la jumătate ceea ce în conferă lui ACS Poli șanse bune de a-i ajunge pe ilfoveni – ocupanții ultimul loc ce asigură menținerea în elită.

Timișorenii și-au continuat seria bună, reușind al cincilea rezultat pozitiv în meciurile de acasă. Au ratat de puțin îndeplinirea obiectivului impus pentru ultimele runde din sezonul regulat: 6 puncte din 8 propuse.

Chiajna a deschis scorul pe Dan Păltinișanu în minutul 10 și apoi ilfovenii s-au baricadat în propria jumătate încercând să apere avantajul. Tactică ce aproape le-a reușit dacă la ultima fază centrarea lui Croitoru nu era fructificată de Șeroni cu o lovitură de cap. S-a încheiat 1-1 și bătălia se mută în play-out.

ACS Poli: Straton – Străuț, Cânu, Scutaru (31-Neagu), Șeroni – Artean, Soljic (62-Poparadu) – Bărbuț, Croitoru, Fucek (74- Popovici) – Pedro Henrique.

Violeții vor intra penultimii în play-out cu 7 puncte, în timp ce codașa ASA Târgu Mureș va porni la drum cu 6 puncte după egalul cu Steaua de sâmbătă seara.

La final antrenorul Ionuț Popa a concluzionat: ”Nu am reușit să câștigăm deși am dominat mare parte a jocului. Repriza a doua s-a disputat la o poartă. Ne-am dorit să nu pierdem pentru că echipa nu merita să piardă. Sper să ajungem în situația în care și jucătorii mai vechi, accidentați, să vină în echipă, pentru că începem practic un nou campionat”.

LĂSAȚI UN MESAJ