Pui de rinocer expediați prin Poșta Română. Super-farsa de 1 Aprilie în care a fost implicat un timișorean

429

Poșta Română informează că a demarat o anchetă după ce trei pui de rinocer au fost transportați prin intermediul serviciilor de curierat.

Totul este, însă, doar o glumă de 1 Aprilie, postată pe pagina de Facebook a instituției.

Conform unui comunicat al Poștei Române, ”un bărbat în vârstă de 24 de ani din Timișoara este cercetat de polițiști după ce a încercat să expedieze, prin Poșta Română, 3 pui de rinocer alb pe care îi deținea ilegal.

Bărbatul a fost descoperit de către inspectorii vamali sâmbătă dimineață, chiar în momentul în care se pregătea să achite taxa de expediere a coletului.

Pentru a induce în eroare angajații Poștei Române, contrabandistul a indicat pe cutie – „Veselă din porțelan – Fragil!”. Barbatul a fost dat de gol, însă, de mamiferele care se aflau în interiorul coletului şi care au început să se miște după ce trimiterea poștală a fost predată la ghișeu.

Bărbatul este cercetat de poliţişti. Acesta este angajat al Grădinii Zoologice București, locul de unde a furat cele 3 mamifere în seara zilei de 29 martie. Poliția a grăbit relocarea puilor de rinocer în Grădina Zoologică București încă de duminică, aceștia ajungând la „Zoo Băneasa” în această dimineață, teferi și nevătămați.

Această informaţie a fost verificată din cel puţin trei surse şi toate ne-au confirmat că astăzi este 1 Aprilie”, se arată pe pagina de Facebook a Companiei Naționale Poșta Română.

LĂSAȚI UN MESAJ