PSD convoacă Parlamentul duminică pentru moțiunea de cenzură de demitere a Guvernului Grindeanu

206

PSD a decis să convoace Parlamentul duminică pentru moţiunea de cenzură de demitere a Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Parlamentarii social-democraţi au fost convocaţi prin SMS la şedinţa de duminică a Parlamentului şi li s-a pus în vedere că prezenţa este obligatorie, scrie hotweek.ro.

„PSD condamnă categoric modul în care foştii membri de partid Ponta şi Grindeanu au înţeles să intre în acest demers ilegal şi neconstituţional. Niciunul nu reprezintă partidul. Urmărind cu atenţie, am decis să convocăm colegii parlamentari duminică, de la 16.30, în plen. Începând cu ora 15.00 vor avea loc şedinţele de grup PSD-ALDE, de la 16.00 va fi şedinţa birourilor reunite, la 16.30 va fi plen reunit în care va fi citită moţiunea. Nu putem să asistăm impasibili la ce se întâmplă, considerăm că Parlamentul României trebuie să reacţioneze şi să repunem în ordinea normală ce se întâmplă. E un mod ilegal şi necosntitutional prin care doi foşti membri de partid încearcă să acapareze puterea. Dorim să citim moţiunea pentru ca România să aibă cât mai repede un guvern legitim”, a anunţat Mihai Fifor, vineri seară.

Parlamentarii PSD au fost convocaţi prin SMS la şedinţa de duminică a Parlamentului, ei fiind anunţaţi de liderii de grup că prezenţa este „obligatorie”. După plenul reunit ar urma să aibă loc o şedinţa lărgită a PSD.

„Dragi colegi, va rog mult să ne mobilizăm şi DUMINICĂ (18 iunie), ora 15.00 să facem cu toţii un efort şi să ne întâlnim în şedinţa de grup de la CDEP, pentru semnarea moţiunii de cenzură! Va urmă BPR la ora 16.00 iar la ora 16.30 vom avea plen reunit, în cadrul căruia se va citi textul moţiunii. La final vom avea o întâlnire comună – parlamentari şi preşedinţi de organizaţii judeţene, într-o locaţie ce urmează a fi comunicată ulterior. Prezenţa obligatorie!”, se arată în mesajul transmis parlamentarilor.

Sursa: hotweek.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ