Proxeneți din Timișoara, condamnați și introduși în penitenciar. De la 3 ani și 8 luni la 10 ani…

895

Polițiștii timișeni au pus în aplicare 4 mandate de executare a pedepsei închisorii pentru infracțiuni cu violență, emise de Tribunalul Timiș pe numele a 4 bărbați cu vârste între 29 și 57 de ani.

La data de 24 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu  sprijinul celor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Timișoara și B.C.C.O. Timișoara, au pus în aplicare 4 mandate de executare a pedepsei închisorii, pe raza municipiului Timișoara.

Astfel, polițiștii au depistat 4 bărbați, cu vârste între 29 și 37 de ani, condamnați la pedepse privative de libertate cuprinse între  3 ani și 8 luni și 10 ani, pentru constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj, complicitate la infracțiunea de șantaj, lovire sau alte violențe, înșelăciune, ultraj contra bunelor moravuri sau tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cei în cauză au fost introduși în Penitenciarul  Timișoara pentru executarea pedepselor.

Totodată, o a cincea persoană,  condamnată la închisoare în același dosar, a fost introdusă în Penitenciarul Târgu Jiu, cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ