Proteste de amploare ale taximetriștilor la Timișoara și în marile orașe din țară

1128

Războiul dintre taximetriști și cei care practică servicii de tip ”car sharing” nu s-a încheiat. Șoferii taximetrelor nu sunt mulțumiți de deciziile guvernanților, așa că anunță noi proteste.

”Asociatia Banat Taxi a luat hotărârea de a se alătura protestului organizat în data de 13-14 februarie în toate orașele mari din țară. Suntem de acord să luptăm împreună pentru combaterea pirateriei.

Așadar, începând de astăzi, Asociația Banat Taxi, îndrumă toți membri activi și simpatizanți să se pregătească de un protest de amploare în Timișoara”, au transmis cei din Asociația Banat Taxi.

Taximetriștii sunt îndrumați să iasă cu mașinile la protest, dar apelul este îndreptat și către societățile comerciale de transport.

”Atragem atenția autorităților prin această cale că au avut la dispoziție 6 luni și toate pârghiile legale să aplice legea. Noi, Asociația Banat Taxi, susținem drepturile legale ale tuturor colegilor din breaslă”, mai spun taximetriștii.

Taximetriștii sunt nemulțumiți că cei care practică servicii de tip ”car sharing” nu se supun acelorași reguli cu ei și că nu dețin autorizații de transport. Mai mult, sunt acuzați de evaziune fiscală, deși atât companiile de ”car sharing”, cât și șoferii lor, achită taxe la stat.

 

2 COMENTARII

  1. Doar un compromis care sa duca la impacarea partilor este solutia ! Va avea tota lumea de castigat inclusiv clientii dumnavoastra.Stimati liederi sindicalisti din domeniu,nu va mai jucati cu aceste proteste, care pot degenera in violenta. Va recomand sa vizionati filmul celebru ,,Hoffa” cu Jack Nicolson si Dany De Vitto.Made in USA.

LĂSAȚI UN MESAJ